|
 |
 |
|
امروز شنبه Dec 26, 2009 1:39 pm
|
مشاهده پست هاي بدون جواب | نمايش مبحث هاي فعال
| Welcome |
|
|
کاربر گرامی!شما به صورت میهمان در انجمن هستید برای اینکه امکان نوشتن در انجمن را داشته باشید باید ابتدا ثبت نام کنید.اگر قبلا ثبت نام نموده اید با درج نام کاربری و رمز خود وارد سیستم شوید. |
|
صفحه 1 از 1
|
[ 2 پست ] |
|
| نويسنده |
پيغام |
|
Mahi
|
موضوع پست: مهناز افشار: عدهاي از حضور 13 ساله من در سينما ناراحتند ارسال شده در: سه شنبه Feb 12, 2008 12:52 pm |
|
تاريخ عضويت: سه شنبه Feb 12, 2008 12:41 pm پست ها : 33
|
|
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8611210611 مهناز افشار: عدهاي از حضور 13 ساله من در سينما ناراحتند
خبرگزاري فارس: بازيگر فيلم «انعكاس» گفت: عدهاي از حضور 13 ساله من در سينما خوششان نميآيد و نميخواهند موفقيت من را در سينما ببينند. به گزارش خبرنگار سينمايي فارس، در بخشي از نشست فيلم «انعكاس» كه عصر امروز يكشنبه 21 بهمن در سينماي رسانههاي گروهي برپا شد، بازيگران اين فيلم به پرسشهاي حاضرين پاسخ دادند. بنا بر اين گزارش؛ در اين نشست مهناز افشار ضمن اشاره به ويژگيهاي نقش خود در فيلم انعكاس و چگونگي همكارياش در اين فيلم، گفت: من سيزده سال است در سينما كار ميكنم و مشخص است كه يك عده از مهناز افشار خوششان نيايد. وي گفت: ميدانم كه سينما سليقهاي است. سالي كه در فيلم «سالاد فصل» بازي كردم، همه ميگفتند كه «مهناز افشار» يعني سينماي بدنه، ولي با ديدن فيلم «فريدون جيراني» بالاخره گفتند كه من استعداد دارم! افشار ادامه داد: همان موقع هم در حق من ظلمهايي شد ولي جواب من را خدا، مردم و منتقديني كه سليقه شخصيشان را در داوريشان دخيل نميكنند، دادند. وي در مورد صحنهاي كه وي وارد مسجد ميشود و توبه ميكند و تاثير حالات دروني خود در بازياش گفت: اين صحنه بازي نبود و وقتي وارد مسجد شدم و بر درگاه خدا سجده زدم، اين حسوحال معنوي به من دست داد. شهره قمر كه نخستين تجربه بازيگري حرفهاش را در انعكاس انجام داده، در اين نشست گفت: پس از ديدن فيلم احساس كردم نقاط قوت آن از نقاط ضعف بيشتر است. وي افزود: نقش بهشدت با كاراكتر واقعي من متفاوت است، ولي به دليل علاقهاي كه به همكاري با سبحان فيلم داشتم، بازي در اين فيلم را پذيريم. وي ادامه داد: احساس كردم وقت برداشتن گام اول در سينماي حرفهاي است و بايد قدمي بردارم كه الزاما نبايد حضور در نقشي خوب و مثبت باشد چرا كه معتقد بودم بازيگر بايد از بازي كردن هر نقشي بربيايد. حميد گودرزي نيز كه در اين جلسه كاملا سكوت اختيار كرده بود، در پاسخ به اين سوال كه چرا همه نقشهاي او شبيه به هم هستند، ضمن اعتراض به اين پرسش گفت: كجا نقشهاي من شبيه هم هستند! در پايان نشست، «مهناز افشار» قطعه شعري را براي حاضرين خواند.
|
|
| بالا |
|
 |
|
Mohammad
|
موضوع پست: ارسال شده در: سه شنبه Feb 26, 2008 2:37 pm |
|
 |
| مدیر سایت |
 |
تاريخ عضويت: يکشنبه Jun 17, 2007 5:16 am پست ها : 157
|
|
| بالا |
|
 |
|
صفحه 1 از 1
|
[ 2 پست ] |
|
چه کسي حاضر است ؟ |
کاربران حاضر در اين انجمن: - و 0 مهمان |
|
شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد
|