مشاهده پست هاي بدون جواب | نمايش مبحث هاي فعال امروز يکشنبه Nov 08, 2009 11:05 am

Welcome
کاربر گرامی!شما به صورت میهمان در انجمن هستید برای اینکه امکان نوشتن در انجمن را داشته باشید باید ابتدا ثبت نام کنید.اگر قبلا ثبت نام نموده اید با درج نام کاربری و رمز خود وارد سیستم شوید.

ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 3 پست ] 
آیا قوانین موفقیت واقعا موثر است ؟ 
نويسنده پيغام
نماد کاربر

تاريخ عضويت: يکشنبه Feb 10, 2008 3:08 pm
پست آیا قوانین موفقیت واقعا موثر است ؟
آیا قوانین موفقیت واقعا موثر است ؟

سلام دوستان

همه شما احتمالا تا حالا کتابهای زیادی درباره موفقیت دیده اید و یا با آگهی کلاسهای آموزش موفقیت در روزنامه ها و مجلات برخورد کرده اید . کتابها و کلاسهایی که در آن روشهایی به شما آموزش داده می شود که ره صد ساله را یک شبه طی کنید. ولی حتما در اولین برخورد با این تکنولوژی این سوال را از خود پرسیده اید که آیا این چیزها واقعا حقیقت دارد؟ و این قوانین واقعا موثر است ؟ من به نوبه خودم به این باور رسیده ام که این قوانین کاملا موثر است چون نتایج شگفت انگیز آن را در زندگی خودم و دیگران دیده ام . ولی خب افراد زیادی هم هستند که مدت کوتاهی پس از آشنایی شان با این تکنولوژی , می گویند که این چیزها فقط یک دروغ بزرگ است و هیچ تاثیری ندارد . ولی چرا ؟

اولین دلیل آن می تواند باور افراد از زندگی باشد . باوری که در طی سالهای زندگی خود و با توجه به چیزهایی که دیده ایم شکل گرفته است .ما در زندگی خود دیده ایم که بسیاری از افراد همیشه سخت کار می کنند ولی همیشه مقروض و بدهکار هستند . می بینیم که آنها آرزوهای دوران کودکی و جوانی خود را کنار گذاشته اند و فقط دنبال نان شب هستند . همه این تجربه ها این احساس را به ما می دهد که ما هم باید مثل آنها زندگی کنیم و هیچ راه نجاتی نداریم و این باعث می شود که تکنولوژی موفقیت را باور نکنیم و خیلی زود از آن نا امید بشویم . البته ذکر این نکته هم ضروری است که شجاعت متفاوت زندگی کردن در هر کسی نیست .

دلیل مهم دیگری که وجود دارد , باور ما از خدا و قدرت اوست . شما خدا را چگونه می شناسید ؟ خدایی هراسناک که همیشه مراقب است که اگر خطایی از ما سر زد , مجازاتمان کند و ما را آفریده است که در این دنیا رنج بکشیم تا بتوانیم در جهانی دیگر آسوده زندگی کنیم . و یا خدایی مهربان که دریای رحمتش را برای ما آفریده است تا از آن استفاده کنیم و هم در این دنیا خوب زندگی کنیم و هم در آن دنیا . خدایی که آرزوهای ما هر قدر هم که بزرگ و دست نیافتنی باشد در برابر قدرت بی پایان او بسیار ناچیز است . براستی آیا کسانی که همه چیز را غیر ممکن می دانند غافل از خدای قدرتمندی هستند که خودش می گوید از رگ گردن به شما نزدیکترم ؟

دلایل دیگری هم برای درست عمل نکردن قوانین موفقیت وجود دارد که به دلیل طولانی شدن این بحث از ذکر آنها در این بحث خودداری می کنم . البته این مطلب موضوع بحث این هفته ما در کنفرانس اینترنتی ما است دوستان برای اطلاعات بیشتر درباره این کنفرانس می توانند به وبلاگ بحث پیرامون موفقیت مراجعه کنند .

يکشنبه Feb 10, 2008 3:27 pm
مشخصات
نماد کاربر

تاريخ عضويت: يکشنبه Feb 10, 2008 3:08 pm

محبت زمانی از راه میرسد که کمتر از هر موقع دیگر انتظارش را داریم و در جستجوی آن نیستیم . شکار عشق هرگز یار درست را به ارمغان نمی آورد . تنها عطش و بدبختی می آفریند . عشق هیچگاه برون از ما نیست ; درون ماست .

هرگز اصرار نورزید که عشق بی درنگ بیاید . شاید هنوز آماده آن نیستید یا هنوز آن قدر پرورش نیافته اید که عشقی را که میخواهید به سوی خود جذب کنید.

صرفا به خاطر بی کسی , هر کسی را نپذیرید . معیارهای خود را تعیین کنید . چگونه عشقی را میخواهید به سوی خود فرا خوانید؟ از ویژگیهایی که براستی در ارتباط عاشقانه می جویید , فهرستی تهیه ببینید . این ویژگیها را در خود بپرورانید تا شخصی را به سوی خود بکشانید که صاحب این ویژگیها باشد .

می توانید بیازمایید که چه چیز عشق را از شما دور نگاه می دارد. آیا مشکل , انتقاد است یا احساس بی ارزش بودن یا معیارهای نا معقول یا تصاویر هنر پیشه ها وستاره های سینما یا ترس از صمیمیت یا این اعتقاد که شما دوست داشتنی نیستید؟

وقتی عشق از راه میرسد, برایش آماده باشید . زمینه را فراهم کنید و آماده باشید تا عشق را بپرورانید . لبریز از محبت و مهر باشید تا دوست داشتنی شوید . با آغوش گشاده پذیرای عشق باشید .

-----------------------------

تغییر

سلام دوستان

آمدنن فصل بهار را به همه شما تبریک می گویم و امیدوارم سالی سرشار از موفقیت و نشاط پیش رو داشته باشید .

فصل بهار و تغییر و تحولی که در این فصل در طبیعت رخ می دهد زمینه ای شد که از تغییر بنویسم . جهان در عصر اطلاعات هر روز و هر ثانیه در حال تغییر است . همه چیز در این عصر به سرعت نور تغییر می کند . ماشینها , علوم , انسانها و روابط بین آنها هر روز و هر لحظه در حال تغییر است . و هر کس که خودش را سریعتر با این تغییرات وفق بدهد , برنده بازی زندگی خواهد بود. و از آن بهتر و موفق تر کسانی هستند که خودشان و به اراده خودشان تغییر را ایجاد می کنند. زیرا اینان با این کار خود سکان کشتی زندگی را در برابر تحولات و تغییرات زندگی در دست گرفته و به انتخاب خود به هر سو که می خواهند می روند .

بسیاری از افراد در برابر تحولات و تغییرات زندگی دست خود را به سوی آسمان بلند می کنند و یا در برابر آن تسلیم می شوند. منظور از تسلیم شدن این است که آنها می گویند : (( ایجاد دگر گونی محال و بی فایده است . پس چرا سعی کنم این وضع را تغییر دهم ؟ )) و یا این تصمیم که ((همین طور که هستی بمان . دست کم با این درد آشنایی و می دانی چگونه با آن بسازی و کنار بیایی )) .

ترس از نا شناخته ها مهمترین عامل تغییر نکردن افراد است . ترس از حرکت در مسیری تازه و نا آشنا , ترس از ترک عادات قدیمی و ترس از شکست . برای غلبه بر این ترس باید ببینیم که پس از تغییر چه چیزهایی را از دست می دهیم و چه چیزهایی را به دست می آوریم و آیا با تغییر نکردن و در جای خود ماندن چیزی به دست می آوریم ؟

زمانی که تصمیم خود را برای تغییر گرفتید , همیشه خود را مشتاق تغییر نشان دهید و مدام این جمله را با خود تکرار کنید که (( من مشتاق دگرگونی هستم )) و اگر در بین راه به مشکلی برخوردید با خود بگویید اگر نمی ترسیدی چه می کردید؟

نکته مهم در باره تغییر این است که همواره تغییر را از خود آغاز کنید . و در ابتدای کار دیگران را به حال خود بگذارید . اشتباهی که خود من در گذشته بارها تکرار کردم این بود که همیشه سعی می کردم عادات بد دوستان خودم را تغییر بدهم در حالی که آنان هیچ علاقه ای به تغییر نداشتند. ولی اکنون می دانم اگر من خودم را اصلاح کنم دیگران هم از من تاثیر می گیرند و خود را اصلاح می کنند. (( اگر انسان اصلاح شود , دنیا اصلاح می شود )) .

در ژایان باید بگویم که تغییرات به ظاهر کوچک در هر فرد می تواند نتایج بزرگی برای او داشته باشد .

شاد باشید.

--------------------------------------------------------------------------------

خانه تکانی ذهنی

سلام به همه دوستان

کم کم داریم به نوروز نزدیک می شویم و بوی عید توی همه جا پخش شده . خیلیها مشغول تمیز کردن منزل و خانه تکانی هستند و گرد و غبار را از دیوارها و وسایل خانه پاک می کنند و وسایل و کهنه و بدرد نخور را بیرون می ریزند تا با ظاهری آراسته به دیدار سال نو بروند . اما باطن ما چی ؟ آیا ذهن و باطن ما نیاز به خانه تکانی ندارد؟

انسان رو حی است در قالب یک جسم مادی . و بیش از انکه جسمش به آراستگی نیاز داشته باشد , رو حش به زیبایی و آراستگی نیاز دارد و لازم است که هر چند وقت یک بار ما خانه ذهنمان را نیز تمیز کنیم و به خانه تکانی ذهنی بپردازیم . لوییز هی در کتاب شفای زندگی روشی برای این کار دارد که من اکنون آن را برای شما بازگو می کنم:

(( کار ذهنی که اکنون به آن مشغولم مانند خانه تکانی است . به اتاقهای ذهنم می روم و اندیشه ها و اعتقاداتی را که در آنهاست می آزمایم . بعضی را دوست دارم و انها را برق می اندازم و جلا می دهم تا سودمند تر شوند . می بینم پاره ای از آنها نیاز به جایگزینی و تعمیر دارند و می کوشم تا حد امکان درستشان کنم یا کنارشان بگذارم . بعضی از آنها مانند روزنامه های دیروز و مجلات یا لباسهای کهنه اند و دیگر مناسب نیستند . اینها را به دیگران می بخشم یا دور می اندازم که دیگر جلو چشمم نباشند .))

خب دوستان , مطمئن باشید که این ارزشش رو داره که چند ساعت از وقتمون را برای تمیز کردن و خانه تکانی ذهنمون اختصاص بدهیم و با ذهنی پاک و عاری از کینه و خشم و افکار منفی به استقبال سال نو برویم.

نوروز بر همه شما مبارک و امیدوارم سالی سرشار از شادی و موفقیت داشته باشید

----------------------------

يکشنبه Feb 10, 2008 3:28 pm
مشخصات
نماد کاربر

تاريخ عضويت: دوشنبه Apr 14, 2008 6:32 pm

راه موفقيت را پيدا كنيد

ترجمه: سورنا اميرصالحى

«شيوكرا» درباره قدرت تفكر مثبت و نقش آن در زندگى صحبت مى كند.
وى مى گويد: «همه چيز ممكن است». اين سخنان را از زبان كسى مى شنويد كه اولين هدفش در زندگى القاى تفكر مثبت، برخوردارى از شخص بهتر و مديريت بهتر و در كل انسان بهتر بودن به شما است.
تفكر مثبت به عنوان يك مكمل براى انجام دادن برنامه هاى شما ايفاى نقش مى كند.
«آن يك ويتامين است نه يك آنتى بيوتيك» مهم نيست كه من چقدر آدم مثبتى هستم، وقتى شما احتياج به عمل نداريد نمى توانيد قلبتان را جراحى كنيد.
«كرا» نويسنده مؤسس يك شركت و يك سياستمدار هنرى است كه از سال گذشته تاكنون به عنوان يك سخنگو به اقصى نقاط دنيا سفر مى كند و در يك خط مستقيم الهام بخش نويد براى مردم است. او حالا در دبى است و قصد دارد تا با يك گروه تجارى و سرمايه گذاران آن صحبت كند تا رفتار خود را تغيير دهند و با تفكر مثبت بتواند موفقيت را از آن خود كنند. او دومين مرتبه است كه به اين جزيره مى آيد. كرا محدوديت هاى زندگى را مى شناسد و قصد ندارد تا غيرممكن هاى محال را ممكن كند، اما مى خواهد به مردم كمك كند تا راه برد را پيدا كنند.
او مى گويد: هركسى مى تواند، براساس نيازهاى درونى خود، به آنچه فكر مى كند برسد و در آن زمينه موفقيت را از آن خود كند. بايد ببينيم چه انگيزه و احساسى در درون ما از بين رفته و يا گم شده و با الهام از درون خويش سعى كنيم آن را پيدا كنيم.
كرا همراه با خانواده اش ۳۰ سال پيش وقتى معدن زغال سنگ خود را از دست داد از هند به كانادا آمد و توانست در كانادا به موفقيت چشمگيرى دست پيدا كند. حال ببينيم راز موفقيت كرا چه بوده است؟
به نظر شما راز جهش مردى كه با شستن ماشين امورات زندگى خويش را مى گذراند، چيست؟ وى مى گويد: اگر رازى وجود دارد، آن راز ايستادگى و استقامت است و جاده رسيدن به موفقيت هرچيزى مى تواند باشد اما بايد آن را به آرامى طى كنيد.
اگر داستان زندگى افراد موفق را مطالعه كنيد، متوجه مى شويد شكست هم جزئى از زندگى آنها بوده، اما اينكه چگونه به اين شكست نگاه كنيد و چگونه از آن الهام بگيريد مى تواند موفقيت را براى شما به ارمغان آورد. مثبت فكر كنيد و برمبناى آن تفكر مثبت رفتار خود را تغيير دهيد. نكات مهم هرچيز را دريابيد تا بتوانيد موفقيت را از آن خود كنيد. فرهنگ خود را غنى كنيد، اساس هر چيز بايد قوى باشد و جزئيات آن پايه بايد درست باشد تا بتوان شاهد سود دهى و منفعت هاى حاصله از آن بود.
«كرا» كتاب هايى نيز از جمله «افكار» مثبت كه مى تواند باعث برد شود و ...وارد بازار كرده كه تاكنون بازار پررونقى داشته است.
ّايران
--------------------

دوشنبه Apr 14, 2008 6:38 pm
مشخصات
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
Code:
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 3 پست ] 

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: - و 0 مهمان

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد