امروز دوشنبه Nov 30, 2009 4:32 pm

Welcome
کاربر گرامی!شما به صورت میهمان در انجمن هستید برای اینکه امکان نوشتن در انجمن را داشته باشید باید ابتدا ثبت نام کنید.اگر قبلا ثبت نام نموده اید با درج نام کاربری و رمز خود وارد سیستم شوید.

ارسال مبحث جديد اين مبحث بسته شده است.شما نمي توانيد پست هاي خود را ويرايش يا پست جديدي ارسال کنيد.  [ 90 پست ]  برو به صفحه قبلي  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  بعدي
نويسنده پيغام
 موضوع پست: ali.kamrany@yahoo.com
پستارسال شده در: شنبه May 17, 2008 7:08 pm 
ضمن عرض خسته نباشید مجله خیلی پرباری است به خصوص در مورد کشت بافت می خواستم یک وبلاگ هم من در مورد کشت بافت براتون معرفی کنم اگه اجازه هست
http://tissue-culture.blogfa.com

بالا

موضوع پست: ali.kamrany@yahoo.com
پستارسال شده در: شنبه May 17, 2008 7:09 pm 
ضمن عرض خسته نباشید مجله خیلی پرباری است به خصوص در مورد کشت بافت می خواستم یک وبلاگ هم من در مورد کشت بافت براتون معرفی کنم اگه اجازه هست
http://tissue-culture.blogfa.com

بالا

موضوع پست:
پستارسال شده در: يکشنبه May 18, 2008 10:34 am 
جناب رویان مطالب شما در سایت اکثرا تکراری و باعث تلف شدن وقت می گردد لطفا اصلاح نمایید

بالا

موضوع پست: MOSBATBOY_SHAHSAVAR@YAHOO.COM
پستارسال شده در: دوشنبه May 19, 2008 10:50 am 
سلام
با تشکر از زحمات شما.حرکتتون قابل ستایش بود ولی اطلاعات جامع و کاملی در اختیار قرار نداد.

بالا

موضوع پست:
پستارسال شده در: سه شنبه May 20, 2008 11:19 am 
جمع آوری و به روز کردن این همه مطالب وقت و انگیزه قوی لازم دارد که لازم میدانم قدردان تلاش تان باشم

بالا

موضوع پست: smoghissi@yahoo.com
پستارسال شده در: سه شنبه May 20, 2008 2:57 pm 
با عرض سلام
بدینوسیله از جنابعالی دعوت میشود در دومین همایش وبلاگ نویسان کشاورزی و منابع طبیعی که در روزهای سوم و چهارم مردادماه سال جاری برگزار می گردد شرکت نمایید.
ضمنا برای پیگیری اخبار همایش به وبلاگ www.agriblogs.blogsky.com مراجعه نمایید.
با تشکر

بالا

موضوع پست: smoghissi@yahoo.com
پستارسال شده در: سه شنبه May 20, 2008 2:57 pm 
با عرض سلام
بدینوسیله از جنابعالی دعوت میشود در دومین همایش وبلاگ نویسان کشاورزی و منابع طبیعی که در روزهای سوم و چهارم مردادماه سال جاری برگزار می گردد شرکت نمایید.
ضمنا برای پیگیری اخبار همایش به وبلاگ www.agriblogs.blogsky.com مراجعه نمایید.
با تشکر

بالا

موضوع پست: laleh_lv@yahoo.com
پستارسال شده در: چهارشنبه May 21, 2008 4:05 am 
با عرض سلام من مدتی است که به فکرپرورش وتکثیر گیاهان گوشتخوار هستم اما هر چه جستجو کردم نتوانستم جائی را پیدا کنم که بتوانم از آنجا بذر ویا پایه های مادری را برای پرورش وتکثیرتهیه کنم لطفا در صورت امکان مرا راهنمائی کنید قبلا از همکاری شما سپاسگذارم.

بالا

موضوع پست: plato_1987@yahoo.com
پستارسال شده در: پنج شنبه May 22, 2008 10:15 am 
azizam dar rabete ba mahsulate keshavarziye jenetiki etelaati nadari?

بالا

موضوع پست: fkh_193@yahoo.com
پستارسال شده در: جمعه May 23, 2008 7:02 pm 
سلام مقاله مربوط به برنج در شرایط غرقابی شدن خیلی جالبه .من دانشجوی کارشناسی ارشد فیزیولوژی گیاهی هستم.چطوری میتونم با مرکز تحقیقات شما ارتباط داشته باشم.میتونم عضو بشم؟

بالا

نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد اين مبحث بسته شده است.شما نمي توانيد پست هاي خود را ويرايش يا پست جديدي ارسال کنيد.  [ 90 پست ]  برو به صفحه قبلي  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  بعدي

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: - و 0 مهمان

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
پرش به: