مشاهده پست هاي بدون جواب | نمايش مبحث هاي فعال امروز يکشنبه Nov 08, 2009 10:10 am

Welcome
کاربر گرامی!شما به صورت میهمان در انجمن هستید برای اینکه امکان نوشتن در انجمن را داشته باشید باید ابتدا ثبت نام کنید.اگر قبلا ثبت نام نموده اید با درج نام کاربری و رمز خود وارد سیستم شوید.

ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 1 پست ] 
آیدین نیکخواه بهرامی درگذشت 
نويسنده پيغام
نماد کاربر

تاريخ عضويت: چهارشنبه Feb 20, 2008 6:54 pm
پست آیدین نیکخواه بهرامی درگذشت
آیدین نیکخواه بهرامی درگذشت
بدینوسیله میخواستم فوت ناگوار جوان بسکتبالیست و افتخارآفرین کشور، آیدین نیکخواه بهرامی را به خانواده، برادر گرامی او، خانواده بسکتبال، و تمامی دوست داران او تسلیت عرض کنم.
با کمال تاسف و ناباوری بازیکن ارزنده تیم ملی بسکتبال کشور و صباباتری ، آیدین نیکخواه بهرامی در حادثه رانندگی در جاده چالوس ، ساعت ۴ صبح امروز دار فانی را وداع گفت.مراسم تشيع جنازه ساعت 9:30 صبح فردا شنبه 8 دي از ورزشگاه شهيد شيرودي با حضور ورزشکاران و مسئولان ورزش برگزار شد.

بازيكن تيم بسكتبال صباباتري تهران همراه با نامزدش صبح امروز /جمعه/ در مسير جاده تهران چالوس با خودروي شخصي‌اش بر اثر برخورد با گارد كنار جاده ، دچار سانحه شد و هردو در دم جان باختند.

"نيكخواه بهرامي" از سن ‪ ۱۶‬سالگي تا كنون در تيم‌هاي بسكتبال نوجوانان، جوانان و تيم ملي حضور داشت و تابستان امسال به همراه تيم ملي در مسابقات جام ملت‌هاي ‪ ۲۰۰۷‬آسيا كه در ژاپن برگزار شد، توانست سهميه المپيك را براي بسكتبال كشورمان دريافت كند.

آيدين در شش سال گذشته در عضويت تيم بسكتبال صبا باتري قرار داشت و با اين تيم به موفقيت‌هاي بزرگي از جمله قهرماني در ليگ برتر باشگاه‌هاي كشور و قهرماني در جام باشگاه‌هاي آسيا دست يافت .

وي با عضويت در تيم ملي، عنوان نايب قهرماني در مسابقات "ويليام جونز " در تايوان را نيز كسب كرده بود.

وقتی شنبه شب این خبر رو از اخبار شنیدم، باورم نمیشد. اشکم دراومد و از خودم ناراحت شدم که چرا زودتر
نفهمیدم تا تو مراسم اون شرکت کنم. حداقل کاری که میتونستم براش بکنم. خیلی سخته.............خیلی سخته............

از خدا تو این روزهای عزیز برای این جوان پر افتخار ایرانی طلب مغفرت میکنم و از خانواده ی او میخواهم که من، یکی از کوچکترین عضوهای خانواده بسکتبال رو در غم خودشون شریک کنند.

تصوير

تصوير

تصوير

تصوير

تصوير

سه شنبه Mar 11, 2008 4:33 pm
مشخصات
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
Code:
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 1 پست ] 

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: - و 0 مهمان