امروز دوشنبه Nov 23, 2009 12:36 pm

Welcome
کاربر گرامی!شما به صورت میهمان در انجمن هستید برای اینکه امکان نوشتن در انجمن را داشته باشید باید ابتدا ثبت نام کنید.اگر قبلا ثبت نام نموده اید با درج نام کاربری و رمز خود وارد سیستم شوید.

ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 93 پست ]  برو به صفحه قبلي  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  بعدي
نويسنده پيغام
 موضوع پست: basirast@yahoo.com
پستارسال شده در: سه شنبه Aug 05, 2008 11:08 am 
سلام -ممنون که از سایت من
(www.eliasi.bravehost.com
)
با ذکر منبع نقل قول کردید. کاش در خود همون سایت هم نظراتتون رو ثبت میکردید. متشکرم

بالا

موضوع پست:
پستارسال شده در: سه شنبه Aug 05, 2008 11:22 am 
ممنون ترجمه مقاله خیلی خوب بود

بالا

موضوع پست:
پستارسال شده در: سه شنبه Aug 12, 2008 1:31 am 
name farsi ro age mizadin bad nabud oskol nemishodim hameja farsi ra pas bedarime inja ke lazeme heyfetoon oumade

بالا

موضوع پست:
پستارسال شده در: سه شنبه Aug 12, 2008 1:33 am 
واسه من خیلی جالبه چرا امث فارسی را کنارشون نزدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بالا

موضوع پست: karampour_fz@yahoo.com
پستارسال شده در: سه شنبه Aug 12, 2008 7:10 am 
با درود فراوان
در باره بیماری های گیاهان در ایران بویژه بیماری های کنجد، آگاهی های نمایه شده بسیار کمتر و نارساتر از دانش روز است. بیش از 7 تا قارچ و مالیکوت آسیب رسان اقتصادی مانند Fusarium solani, Spiroplasma sp.,Alternaria spp., Macrophomina phaseolina,... در سال های گذشته از بوشهر و دیگر استان ها گزارش شده اند.

بالا

موضوع پست:
پستارسال شده در: چهارشنبه Aug 13, 2008 7:40 pm 
با عرض سلام و خسته نباشید
من خیلی علاقمندم پرورش گل رز به روش هیدروپنیک انجام دهم ولی نیاز مند به مشاوره شما میباشم لذا خواهشمندم شماره تماسی لطف کنید.

با تشکر فراوان 09126451304

بالا

موضوع پست: delfizadeh_a@yahoo.com
پستارسال شده در: پنج شنبه Aug 21, 2008 12:55 pm 
لطف كنيد در مورد طراحي دستگاه نمونه برداري از شربت اول آسياب در كارخانجات نيشكري اطلاعات بدهيد

بالا

موضوع پست:
پستارسال شده در: شنبه Aug 23, 2008 12:44 pm 
بسيار خوب

بالا

موضوع پست: fallah .mojtaba@yahoo.com
پستارسال شده در: يکشنبه Aug 24, 2008 11:22 am 
به نظر من این گونه اطلا عات هنگامی که در اختیار دانش آموزان قرار بگیرد میتواند بباعث پیشرفت دانش آموز شود در نتیجه پیشرفت کشور. خواهشمندم اطلاعات بیشتری را در اختیار ما قرار بدهید.

بالا

موضوع پست: fallah .mojtaba@yahoo.com
پستارسال شده در: يکشنبه Aug 24, 2008 11:23 am 
به نظر من این گونه اطلا عات هنگامی که در اختیار دانش آموزان قرار بگیرد میتواند بباعث پیشرفت دانش آموز شود در نتیجه پیشرفت کشور. خواهشمندم اطلاعات بیشتری را در اختیار ما قرار بدهید.

بالا

نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 93 پست ]  برو به صفحه قبلي  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  بعدي

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: - و 0 مهمان

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
پرش به: