مشاهده پست هاي بدون جواب | نمايش مبحث هاي فعال امروز يکشنبه Nov 08, 2009 9:18 am

Welcome
کاربر گرامی!شما به صورت میهمان در انجمن هستید برای اینکه امکان نوشتن در انجمن را داشته باشید باید ابتدا ثبت نام کنید.اگر قبلا ثبت نام نموده اید با درج نام کاربری و رمز خود وارد سیستم شوید.

ارسال مبحث جديد اين مبحث بسته شده است.شما نمي توانيد پست هاي خود را ويرايش يا پست جديدي ارسال کنيد.  [ 90 پست ]  برو به صفحه قبلي  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  بعدي
نظرات شما درباره کشاورزی و مجله کشاورزی رویان 
نويسنده پيغام
پست ali.kamrany@yahoo.com
ضمن عرض خسته نباشید مجله خیلی پرباری است به خصوص در مورد کشت بافت می خواستم یک وبلاگ هم من در مورد کشت بافت براتون معرفی کنم اگه اجازه هست
http://tissue-culture.blogfa.com

شنبه May 17, 2008 7:08 pm
پست ali.kamrany@yahoo.com
ضمن عرض خسته نباشید مجله خیلی پرباری است به خصوص در مورد کشت بافت می خواستم یک وبلاگ هم من در مورد کشت بافت براتون معرفی کنم اگه اجازه هست
http://tissue-culture.blogfa.com

شنبه May 17, 2008 7:09 pm
جناب رویان مطالب شما در سایت اکثرا تکراری و باعث تلف شدن وقت می گردد لطفا اصلاح نمایید

يکشنبه May 18, 2008 10:34 am
پست MOSBATBOY_SHAHSAVAR@YAHOO.COM
سلام
با تشکر از زحمات شما.حرکتتون قابل ستایش بود ولی اطلاعات جامع و کاملی در اختیار قرار نداد.

دوشنبه May 19, 2008 10:50 am
جمع آوری و به روز کردن این همه مطالب وقت و انگیزه قوی لازم دارد که لازم میدانم قدردان تلاش تان باشم

سه شنبه May 20, 2008 11:19 am
پست smoghissi@yahoo.com
با عرض سلام
بدینوسیله از جنابعالی دعوت میشود در دومین همایش وبلاگ نویسان کشاورزی و منابع طبیعی که در روزهای سوم و چهارم مردادماه سال جاری برگزار می گردد شرکت نمایید.
ضمنا برای پیگیری اخبار همایش به وبلاگ www.agriblogs.blogsky.com مراجعه نمایید.
با تشکر

سه شنبه May 20, 2008 2:57 pm
پست smoghissi@yahoo.com
با عرض سلام
بدینوسیله از جنابعالی دعوت میشود در دومین همایش وبلاگ نویسان کشاورزی و منابع طبیعی که در روزهای سوم و چهارم مردادماه سال جاری برگزار می گردد شرکت نمایید.
ضمنا برای پیگیری اخبار همایش به وبلاگ www.agriblogs.blogsky.com مراجعه نمایید.
با تشکر

سه شنبه May 20, 2008 2:57 pm
پست laleh_lv@yahoo.com
با عرض سلام من مدتی است که به فکرپرورش وتکثیر گیاهان گوشتخوار هستم اما هر چه جستجو کردم نتوانستم جائی را پیدا کنم که بتوانم از آنجا بذر ویا پایه های مادری را برای پرورش وتکثیرتهیه کنم لطفا در صورت امکان مرا راهنمائی کنید قبلا از همکاری شما سپاسگذارم.

چهارشنبه May 21, 2008 4:05 am
پست plato_1987@yahoo.com
azizam dar rabete ba mahsulate keshavarziye jenetiki etelaati nadari?

پنج شنبه May 22, 2008 10:15 am
پست fkh_193@yahoo.com
سلام مقاله مربوط به برنج در شرایط غرقابی شدن خیلی جالبه .من دانشجوی کارشناسی ارشد فیزیولوژی گیاهی هستم.چطوری میتونم با مرکز تحقیقات شما ارتباط داشته باشم.میتونم عضو بشم؟

جمعه May 23, 2008 7:02 pm
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
Code:
ارسال مبحث جديد اين مبحث بسته شده است.شما نمي توانيد پست هاي خود را ويرايش يا پست جديدي ارسال کنيد.  [ 90 پست ]  برو به صفحه قبلي  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  بعدي

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: - و 0 مهمان

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
پرش به: